kampanj sponsorhuset

Arbetsdagen lördag den 7 sept

2019-09-07

Sex medlemmar kom till dagens arbetsdag, köksavdelning fick sig en uppsnyggning och så gjorde vi plats för flera båtar i stora magasinet genom att flytt på den stora ställningen mot kortväggen, i veckan så tvättades fasaden runt fönstren ,mycket spindlar i år.

Vi kollade över mastställningen och frågan är om vi behöver den,efter att träden har tagits bort och att det nu gränsar mot det gamla klubbhuset som nu använts som bostad kanske det är dags att riva ställningen,vi kommer att ta upp frågan i styrelsen och kolla av med medlemmar som har sina master i ställningen i dag det är endast ett fåtal användare.

Nästa arbetsdag den 21 sept skall fönstren på klubbhuset snyggas till och 606:or skall vinter täckas. vi kommer också att omg starta plastjobben på den öppna arbetsbåten.

Vi fick besök av en familj med ungdomar som skulle ha varit på vår seglarskola i år och deras fråga var, seglarskolan kommer väl nästa år, svaret blev styrelsen jobbar

stenhårt på en lösning till nästa sommar, likaså frågar ett antal idrottslärare på skolorna i kommun om vi tror att vi kan starta upp skolsamverkan till nästa år där även Loftahammars Golfklubb ingår.

Bli medlem och stöd vårt arbete för våra ungdomar,gå in på vår hemsida där finner du anmälningsblanketten .

Styrelsen

Högst upp

svenskasjo josefin ssf 980x240 1