lbsslide

Båtklubens dag på Kristi Himmelfärdsdag den 13 maj mellan 9-13

Vi kommer att stå utanför ICA-affären och informera om vår verksamhet.


Som alla vet så kommer klubben att få en ny brygga under juni och nu har ni möjlighet att vara med och sponsra med 200:- per planka. Gör detta genom att antingen swisha på 123 038 7902 eller besöka oss utanför ICA på Kristi Himmelfärdsdagen. 

Vårt klubbhus kommer vara öppet och båtar som används i seglarskolan finns uppställda utanför. Segelskoleledare och styrelseledamöter kommer att finnas på plats för frågor om våra båtar och verksamhet.

Detta är ett bra tillfälle att besöka oss om ditt barn ska gå i seglarskolan. Vi har bilder och böcker som visar vad man gör i seglarskolan. Har ni inte redan anmält ert barn till seglarskolan så är ni välkomna att göra det på plats, dock så börjar det bli ont om plats så vill ni vara på säkra sidan så gör det här på websidan. 


Kom gärna och besök oss.

SBU Svenska Sjö

Om oss

Vi verkar för ett säkrare och billigare båtliv. Vi samverkar med skolor och föreningar när det gäller segling och andra aktiviteter. När vinter gör sitt intåg erbjuder vi isjaktsegling i olika former.

Kontaktinformation

Loftahammars Båtsällskap
Sandbyhovsvägen 9
590 95 Loftahammar‎

Kontakta oss

Svenska Sjö - Försäkring

Genom att vara medlem i Loftahammars Båtsällskap erbjuds bra och billiga försäkringar genom Svenska Sjö. Bli medlem i LBS. Besök Svenska Sjö.