lbsslide
Ny brygga på gång!

Ny brygga på gång!

Den stora bryggfrågan har varit på klubbens agenda i många år. Ni som följt historien vet att det har varit många turer.

Uppdaterad 2021-02-08

Loftahammars Båtsällskap har glädjande nog beviljats bygglov för förlängning av bryggan vi sjösättningsrampen.
Styrelsen arbetar nu vidare med tillstånd från Länsstyrelsen och nyttjanderättsavtal för vattenytan med Västerviks kommun.
Parallellt med detta kommer vi att begära in offerter från ett antal leverantörer av bryggor för att hitta den bästa lösningen för föreningen.
Vi kommer att presentera och behandla bryggfrågan som en särskild proposition på årsmötet den 21 mars. Förhoppningsvis kommer då medlemmarna att ge bifall till att upphandla och färdigställa den nya bryggan. Bryggan kommer att vara tillgänglig för allmänheten, men den huvudsakliga användningen kommer att vara för segelskolans båtar. Sjösättningsrampen kommer att vara tillgänglig på samma sätt som tidigare.
Den nya bryggan kommer att göra det möjligt att vidareutveckla verksamheten i LBS och vi hoppas kunna ha den på plats i början av sommaren 2021.

 

SBU Svenska Sjö

Om oss

Vi verkar för ett säkrare och billigare båtliv. Vi samverkar med skolor och föreningar när det gäller segling och andra aktiviteter. När vinter gör sitt intåg erbjuder vi isjaktsegling i olika former.

Kontaktinformation

Loftahammars Båtsällskap
Sandbyhovsvägen 9
590 95 Loftahammar‎

Kontakta oss

Svenska Sjö - Försäkring

Genom att vara medlem i Loftahammars Båtsällskap erbjuds bra och billiga försäkringar genom Svenska Sjö. Bli medlem i LBS. Besök Svenska Sjö.