lbsslide
Får du inte våra nyhetsbrev?

Får du inte våra nyhetsbrev?

Är du medlem i LBS men får inte våra nyhetsbrev?

Vi har från vissa medlemmar fått info om att de inte får våra nyhetsbrev. Detta gäller vissa domäner som ex.vis telia.com. Vi har därför valt att på vår hemsida skapa en sida som heter; Nyhetsbrev.


Vissa företag väljer tyvärr att spärra nyhetsbrev varför vi inte kan leverera fram dessa till vissa mottagare. Lösningen är att ni surfar in på LBS hemsida och där tar del av våra nyhetsbrev.

Vi vet att det i nuläget endast gäller mailadresser som slutar på telia.com Ett tips för er som har en Telia adress är att man med fördel kan skaffa sig en Gmailadress. Det är helt kostnadsfritt och det är enkelt...

En Gmailadress kan man skaffa här. När detta är gjort, gå in på vår hemsida och registrera er nya mailadress för nyhetsbrev.

Mvh LBS

SBU Svenska Sjö

Om oss

Vi verkar för ett säkrare och billigare båtliv. Vi samverkar med skolor och föreningar när det gäller segling och andra aktiviteter. När vinter gör sitt intåg erbjuder vi isjaktsegling i olika former.

Kontaktinformation

Loftahammars Båtsällskap
Sandbyhovsvägen 9
590 95 Loftahammar‎

Kontakta oss

Svenska Sjö - Försäkring

Genom att vara medlem i Loftahammars Båtsällskap erbjuds bra och billiga försäkringar genom Svenska Sjö. Bli medlem i LBS. Besök Svenska Sjö.